Robi si iubita nimfomana. „Numai aia, numai aia, toata ziua”:)))))))

Politistul Robi din Las Fierbinti se plange la primarul satului ca noua sa iubita il oboseste cu favorurile…fizice. Primarul Vasile se prapadeste de ras cand i laude, insa politistul este cat se poate de serios.

“Numai aia, numai aia toata ziua”, un dialog care i-a facut pe toti sa rada cu lacrimi.

Cine este actorul din spatele personajului Robi

Fanii serialului „Las Fierbinţi” l-au remarcat, cu siguranţă pe Robi, poliţistul interpretat de Leonid Doni. Un personaj simpatic, cam zăpăcit şi credul. Deşi nu este foarte vorbăreţ, actorul ne-a povestit, în exclusivitate, despre viaţa particulară, personajul său din serial, dar şi despre piesa de teatru în care joacă, „Prenumele”.

Puțini ar fi crezut, dar polițistul simpatic din Las Fierbinți este, în realitate, un bărbat cam timid. S-a obișnuit atât de mult să fie strigat Robi pe stradă, încât atunci când un necunoscut i-a spus Leonid s-a blocat.

De când joci în „Las Fierbinţi”, te opreşte lumea pe stradă?

Nu mă opreşte lumea, pentru că nu am cascheta la mine. Dacă aveam cascheta de poliţist, m-ar fi oprit pentru că aşa eram mult mai uşor de recunoscut. Dar mă mai recunoaşte lumea pe stradă.

Cum îţi spune lumea pe stradă?

Două persoane mi-au spus Leonid şi m-am blocat. Şi m-au felicitat pentru serial. În rest, sunt strigat Robi, m-am obşinuit. Sau Robi, gabore.

Ştim că eşti din Moldova, Chişinău. Când ai venit în România?

Am venit în Bucureşti în 1996 şi am făcut liceul de muzica. Dar nu am voce, doar am încercat. Am jucat în serialul „Vine Poliţia” şi filmul „Naşa”.

Ce nu se ştie despre tine?

Sunt mai timid, nu-mi place să dau interviuri. Am o iubită, doi băieţi gemeni, de două luni jumătate. Am 37 de ani, iubita e româncă, nu e actriţă, e bugetară şi nu vrea să se expună şi să dau poze cu ea. Îmi văd de viaţa mea, nu-mi place să fac baie de mulţime prin mall-uri. Şi îmi plac pastele.

Cum îţi petreci timpul liber?

Nu fac nimic, profit de timpul liber. Nu prea sunt sportiv de felul meu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata