Rugăciunea Sfintei Cruci Mare putere are asupra tututor relelor Se spune 3 zile, azi, mâine şi poimâine, 14 septembrie, Înălţarea Sfintei Cruci Sfânta Cruce, apără-ne şi ne ocroteşte

Rugăciunea Sfintei Cruci! Mare putere are asupra tututor relelor! Se spune 3 zile, azi, mâine şi poimâine, 14 septembrie, Înălţarea Sfintei Cruci! Sfânta Cruce, apără-ne şi ne ocroteşte!

Rugăciunea Sfintei Cruci

Să se scoale Dumnezeu, și să se risipească vrăjmații Lui, și să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară cum piere fumul, cum se topește ceara de fața focului, așa să piară demonii de la fața celor ce-L iubesc pe Dumnezeu și se însemnează cu semnul Crucii, zicând: Bucură-te, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, care gonești demonii cu puterea Celui ce S-a răstignit pe tine, a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorât la iad, și a călcat puterea diavolului, și te-a dăruit nouă pe tine, cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrăjmașul.

O, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, ajută-mi mie cu Sfânta Fecioară Născatoare de Dumnezeu și cu toți Sfinții, în veci. Amin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata