S-a aflat SECRETUL marelui actor Jean Constantin. Ce a ASCUNS toată VIAȚA?

Jean Constantin, face parte din elita marilor actori ai României şi cu toate acestea, se pare că ascundea un secret ce nu a fost dezvăluit multor oameni, deşi au trecut 8 ani de la dispariția sa.

Actorul Jean Constantin a jucat în peste 80 de filme și nu a lipsit de pe micul ecran la niciun Revelion. Ne-a părăsit pe data de 26 mai 2010, la vârsta de 82 de ani. Rolurile excepționale ale lui Jean Constantin au fost foarte multe, dar în filmul „Toate pânzele sus”, seria ”Brigada Diverse” și în ”Nea Mărin miliardar”, acesta a jucat excepţional, încât a rămas în memoria tuturor românilor.

Marele actor a rămas cu numele ”de scenă”, deși Jean este numele de familie și nu prenumele. Actor a povestit de mai multe ori că provine dintr-o familie multietnică, cu șapte copii. ”Mama mea era grecoaică venită cu părinţii de la Salonic prin aproximativ 1880 şi se numea Caliopi Stavreg Zaharia”, a povestit Jean Constantin. ”Tatăl meu era român, Dumitru Jean, şi era conductor arhitect”, afirma actorul, conform celor de la Click.ro.

Însă tenul său măsliniu a fost pus pe seama altei etni. S-a vehiculat mult timp ideea că ar fi ţigan de origine, dar actorul nu a infirmat niciodată aceste zvonuri, ci a făcut haz de ele. ”Eu mi-am jucat foarte bine rolurile de ţigan şi am convins etnia şi nu numai, că sunt de al lor”, spunea Jean Constantin.

De altfel, reprezentanţii ţiganilor din Constanţa au declarat că îndrăgitul actor nu era membru al acestei etnii şi că acesta era cunoscut în oraş ca grec, dar nimeni nu i-a crezut, scriu cei de la reporteronline.net

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata