S-a dat sarac lipit si a invitat-o pe aceasta tanara in oras, iar ea l-a refuzat. Dupa cateva secunde se urca in Lamburghini. Reactia fetei:

Un studiu publicat in revista Journal of Evolution and Human arata ca este adevarat ca femeile isi doresc barbati cu bani si ambitiosi, iar barbatii vor ca partenerele lor sa fie atragatoare.

Indiferent de sex, oamenii isi doresc ca cei de langa ei sa fie blanzi si inteligenti. Atat barbatii, cat si femeile cauta in partenerul lor un om cald, sensibil si amuzant.

Potrivit noului studiu, cu toate acestea femeile isi doresc ca barbatul sa le ofere stabilitate financiara, iar reprezentantii sexului tare vor o femeie sexy in dreapta lor. Studiul a fost realizat pe un esantion de sute de persoane care au raspuns cum isi aleg partenerii de viata. Ei au trebuit sa aleaga intre atragator, bogat, ambitios, bun si inteligent. Rezultatele au aratat ca barbatii sunt dati pe spate de o femeie cu o fata draguta si un corp frumos, iar femeile sunt atrase de bogatia si ambitia unui barbat, scrie Daily Mail.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata