S-a dat sarac si a fost gonit de la un restaurant de fite unde voia sa manance. Dupa un timp, se intoarce cu un Ferrari si haine de firma

Legea spunea că toți oamenii sunt și trebuie să fie egali. Cu toate acestea o egalitate perfectă nu există și posibil nu poate exista în principiu. Dacă ai un lucru pe care nu îl au alții, deja nu ești egal cu ceilalți. Aceasta este valabil atât în cazul banilor, cât și în cazul funcției deținute sau a simplului mod în care arăți.

Încă de mici am fost învățați că nu trebuie să judecăm omul după felul în care acesta este îmbrăcat. Desigur, de multe ori vestimentația unei persoane este foarte relevantă pentru el, însă în unele cazuri impresia pe care ți-o formează vestimentația său felul de a fi a cuiva este total diferit de ceea ce este persoana în sine.

Anume acest lucru a vrut să readucă aminte oamenilor tânărul care a realizat acest experiment, care a fost înregistrat pe camera de filmat.

Mai întâi tânărul s-a dat drept un om sărac care trăiește în stradă dar care este totuși în stare să-și achite masa la o cafenea.

Proprietarul localului i-a refuzat servirea, de aceea tânărul s-a întors peste o oră. De data aceasta el arătat proprietarului cafenelei cine este cu adevărat: bine îmbrăcat, cu o mașină foarte scumpă. Evident, chelnerii erau foarte dornici de a-l avea drept client.

Tânărul le-a spus cine este de fapt și le-a dat o lecție pe care, sperăm, nu o vor uita. Totul a fost filmat:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata