S-a intors de la serviciu mult mai devreme si si-a gasit nevasta in pat cu un tanar de 19 ani. a trantit usa si a inceput sa urle ca vrea divort. Apoi, sotia i-a explicat se se intamplase intre ei. a inceput sa planga si a inteles. Ce facuse femeia

Am găsit această poveste, care seamănă mai mult cu un banc, pe un site în engleză. M-a făcut să râd în această (tristă) zi de luni, și am vrut să v-o arăt și vouă, în caz că aveați nevoie să râdeți puțin la început de săptămână. Finalul face totul:

Un bărbat a ajuns mai devreme acasă de la serviciu și și-a găsit soția întreținând relații intime chiar în dormitorul lor cu un tânăr foarte atractiv. E de înțeles că soțul s-a cam supărat când a văzut scena.

,,Deci așa faci!”, a țipat el. Cum îndrăznești să îmi faci asta, mie, soțul tău credincios și tatăl copiilor tăi! Asta a fost ultima picătură, te părăsesc. Vreau să divorțez!”

Soția s-a acoperit cu un cearșaf și a răspuns: ,,Stai un minut, iubire, pot să-ți explic!”.

,,Bine, hai, spune. Dar vor fi ultimele cuvinte pe care mi le vei adresa!”, a răspuns bărbatul.

Și soția a început să povestească ce s-a întâmplat:

,,Deci, intram în mașină să merg acasă, și acest tânăr mi-a cerut să-l duc și pe el cu mașina, era în drumul meu. Arăta atât de trist și lipsit de apărare încât mi s-a făcut milă și l-am lăsat să urce în mașină. Am observat că era foarte slab, prost îmbrăcat și foarte murdar. Mi-a zis că nu a mai mâncat de trei zile!

Așa că, din compasiune, l-am adus acasă și am încâlzit niște mâncare de ieri, cea din care tu nu ai gustat pentru că erai prea plin de la chipsurile pe care le mâncasei în fața televizorului. Săracul de el a mâncat-o pe toată în câteva minute.

Cum avea nevoie să se curățească, i-am sugerat să facă un duș, și cât timp era în baie am văzut că hainele lui erau murdare și pline de găuri, așa că le-am aruncat. Apoi, cum avea nevoie de haine, i-am dat blugii tăi de firmă pe care îi ai de doi ani, dar nu i-ai purtat niciodată pentru că zici că sunt prea strâmți.

I-am mai dat și lenjeria pe care ți-am făcut-o cadou la aniversarea noastră, tu nu o folosești niciodată pentru că spui că nu am gusturi bune. Am găsit și o cămașă drăguță pe care ți-a dat-o sora mea de Crăciun, tu nu o porți doar ca să o enervezi, și i-am mai dat ci bocancii cumpărați de tine dintr-un magazin scump, tu nu-i mai porți pentru că ai zis că l-ai văzut și pe Justin Bieber purtând unii la fel la televizor.”

Soția a făcut o pauză, a respirat adânc și a continuat: ,,A fost atât de recunoscător pentru înțelegere și pentru ajutorul meu încât, atunci când îl conduceam la ușă, s-a întors cu lacrimi în ochi și mi-a zis: ,,Te rog… Mai există și altceva ce soțul tău nu mai folosește?”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata