S-a măritat cu un soldat care avea un băiețel de patru ani

S-a măritat cu un soldat care avea un băiețel de patru ani. Nunta a fost frumoasă și liniștită până în momentul când copilul s-a apropiat de mireasă și…

Când tatăl lui s-a căsătorit pentru a doua oară, un băiețel de patru ani a avut o reacție memorabilă, ce a devenit virală pe internet.

Joshua Newville și Emily Leehan, amândoi soldați în armata americană s-au căsătorit sâmbătă. La ceremonie a fost prezent și Gage, băiețelul de patru ani al lui Joshua.
Momentul solemn al jurămintelor a fost marcat de reacția lui Gage, care a început să plângă și a sărit în brațele mamei vitrege.

„Sper că știi că ești un băiețel foarte special. M-ai ajutat să devin femeia care sunt astăzi și chiar dacă nu ți-am dat darul vieții, cu siguranță tu ești darul pe care viața mi l-a dat.” Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele pe care Emily a reușit să le rostească, printre lacrimi, în timp ce soțul său încerca să îl liniștească pe cel mic.
Atât mirele, cât și mireasa trebuie să revină la unitatea militară de care aparțin, așa că nu vor avea lună de miere.

Iată imaginile cu momentul emoționant care a făcut înconjurul lumii!
Sa devii mama vitrega nu este tocmai usor… Psihologii sunt de acord ca este una dintre cele mai delicate situatii care implica familia. Haide sa vedem impreuna care ar putea fi motivele tale de ingrijorare, cum ai putea sa te simti si ce variante de actiune ai.

In sfarsit, ai devenit sotia unui om pe care il iubesti foarte mult. El are copiii lui din fosta casnicie, tu poate ca ii ai pe ai tai… Dragostea este mare, lucrurile sunt complicate, relatiile delicate… Psihologii incearca sa te ajute prin cateva recomandari.

Mama vitrega: ai rabdare cu relatiile si cu sentimentele

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata