S-a pozat așa și a pus pozele pe Instagram, apoi a arătat detaliul despre care mint toate rețelele sociale! Fanii ei sunt înnebuniți, tu te-ai prins ce se ascunde în ele? E incredibil ce a vrut să arate! Atenție, și tu poți să cazi în aceeași plasă!

Iskra Lawrence este un model de 25 de ani și a ținut neapărat să demonstreze ceva incredibil despre rețelele de socializare.

Ea a postat două selfie-uri pe Instagram pe data de 29 aprilie pentru a demonstra că fotografiile pe care le vedem pe rețelele sociale sunt mai mult un joc de oglinzi. În prima fotografie ea nu are spațiu între coapse, pe când în a doua are, totul depinde de cum s-a fotografiat, ambele fiind realizate în aceeași zi, la scurt timp una după alta.

Iată ce a scris ea alături de iamgini: ,,Cu sau fără spațiu între coapse, cui îi pasă? Eu sunt prima care vă voi spune că pozele perfecte de care sunteți înconjurați depind doar de lumină și unghiuri, sunt niște mici iluzii. Vă rog să vă amintiți mereu că rețelele sociale nu sunt nu arată cum sunt de fapt lucrurile în viața reală, și nu lăsați pozele perfecte ale altcuiva să vă facă să vă simțiți nesiguri pe modul în care arătați. Pozele astea sunt pentru toți cei care au fost făcuți vreodată grași. Tu nu arăți ca ei, ei nu arată ca tine, și exact așa ar trebui să fie. tu trebuie să fii tu, și nu altcineva, corpul tău este casa ta, așa că iubește-l și respectă-l. Când ai grijă de el, se întâmplă lucruri bune”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata