S-a ridicat din scaunul cu rotile pentru a dansa cu mireasa sa in cea mai fericita zi din viata lor

Relatiile cu fericirea. Iata care sunt remediile fericirii!

Starea de fericire contribuie la o sanatate deplina. Sanatatea si fericirea sunt intr-o legatura bidirectionala.

Acest lucru a fost studiat de oamenii de stiinta, care spun ca trairile negative conduc la alternarea sistemelor biologice intr-o asemenea masura, incat in cele din urma se dezvolta boli precum afectiunile cardiace, atacul vascular cerebral sau diabetul. Furia cronica si anxietate intrerup functionalitatea cardiaca, insa exista si un revers al medaliei. Emotiile pozitive vindeca trupul si mintea.

1 Accepta ca nu cunosti totul

Nici tie nu-ti plac oamenii care le stiu pe toate, asa ca nu deveni unul din ei. Invata exact ca un copil in fiecare zi.

2 Fii recunoscator

E bine sa-ti doresti mai multe abia dupa ce esti multumit de lucrurile pe care le ai azi. Nu uita cat de tare ti-ai dorit ceea ce deja deti!

3 Razi cu pofta

Te simti bine…iar pe langa asta rasul mai si slabeste.

4 Asculta cum ploua afara

Ploaia aduce sunete minunate cu ea, racoreste pamantul si iduce stari de liniste.

5 Cauta in buzunare

E un moment foarte placut sa cauti in buzunarele vechi diverse lucruri, dar daca gasesti si ceva bani e si mai placut, nu-i asa ?

6 Rosu demisec

Alunga temerile si iti ofera o gama larga de idei.

7 Ciocolata fina

Lasa sa-ti para rau dupa.

Desigur, fii optimist, renunta la vocea critica interioara si accepta schimbarea. Fa-i fericiti pe ceilalti si iarta cat poti de mult. Da, tot ce facem este pentru noi, indiferent cat ne-am dori sa nu credem asta. Dar daca tot stim ca toate lucrurile sunt pentru noi oricum ar fi, de ce sa nu impacam si varza si capra si sa aducem fericire pe doua parti?

Fa lucrurile cu ratiune, ca sa nu ai regrete. Bucura-te si in ciuda dificultatilor. Tu alegi cum raspunzi atunci cand te infrunti cu dificultati si probleme, viziunea ta asupra unor lucruri e rea/urata, un lucru nu poate sa fie demn de ura daca tu nu-l lasi sa treaca de viziune.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata