S-au căsătorit, dar peste 15 minute nu a mai suportat și a cerut divorțul! E cea mai scurtă căsnicie! Ce a pățit mirele din Dubai e șocant!

Un mire din Dubai a divorțat de noua lui soție la doar 15 minute de la căsătorie, asta fiindcă după nunta lor islamică s-a simțit insultat de către cererile de „preț” ale tatălui miresei. Bărbatul fusese de acord să îi plătească noului său socru suma de 20.000 de lire sterline, dar bărbatul în vârstă a devenit nerăbdător să pună mâna pe bani.

Familia și prietenii au mers cu cei doi la un judecător pentru a asista la semnarea contractului de căsătorie, iar mirele a dat jumătate din bani socrului, așa cum promisese, urmând ca cealaltă jumătate să i-o dea după petrecere. Totuși, tatăl miresei a cerut toți banii imediat după semnare, iar mirele nici măcar nu avea atâția bani la el!

Mirele a zis că îi va lua 5 minute să meargă până la mașină să îi ia, dar socrul a dorit să trimită pe alcineva, în timp ce mirele rămânea cu el. Drept urmare, mirele s-a simțit insultat și a cerut imediat divorțul. Se pare că aceasta nu a fost cea mai scurtă căsnicie din Emiratele Arabe, o alta a durat numai câteva secunde.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata