Să nu-ți fie teamă de cuvintele mele, ci de tăcerea mea. Ea îți va spune cât de indiferentă sunt, că nu mai contezi pentru mine

Nu îți face griji atunci când eu strig la tine, ori te cert. Nu te stresa din cauza mesajelor mele insistente și nici din cauza crizelor mele nervoase. Nu te speria atunci când bat înfuriată la tine în ușă, la miezul nopții. Nu te dezorienta din cauza lacrimilor mele și a a faptului că te învinuiesc pe tine de tristețea mea.

Fiecare din acțiunile acestea sunt gesturi de iubire. Le fac doar din dorința de a capta atenția ta. Ele demonstrează doar că te iubesc extrem de mult și îmi pasă.

Începe să îți faci griji atunci când mesajele mele devin mult mai scurte, când nu mai am tentativa de a analiza relația noastră, atunci când nu mai vin la tine și devin indiferentă față de tot ce faci. Acest fapt înseamnă că ai încetat să mai contezi pentru mine.

Tăcerea este mai periculoasă decât cuvintele. Ea poate provoca mai multă suferință decât demonstrațiile mele de furie. Ea reprezintă indiferența mea pentru rolul pe care l-ai deținut anterior.

Cuvintele relevă ceea ce am în inimă. Ele reflectă cu fidelitate emoțiile și sentimentele care mă caracterizează.

Simt o ură nedisimulată față de tăcere. Nu mă simt confortabil lângă persoanele care își întrerup gândurile și cărora le este specifică o rigiditate emoțională.

Dacă nu vorbesc înseamnă că am ales să te ignor. Dacă mai simți ceva pentru mine, atunci mânia mea, și nu pasivitatea, ar trebui să devină dezirabilă pentru tine atunci când ne certăm.

Astfel îți vei da seama despre întreaga mea lume.

Fii precaut să nu vină ziua când ne vom certa, iar eu doar îți voi zâmbi și voi pleca. Atunci va însemna că sunt pregătită să merg mai departe fără tine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata