Salata cu piept de pui, legume si maioneza, in straturi
Ingrediente
Pentru salata:
300 g cartofi fierti in coaja, cantariti curatati
200 g castraveti din otet
200 g morcov fiert si curatat de coaja
200 g piept de pui fiert cu 1 lingurita sare, 1 foaie de dafin si cateva boabe de piper
200 g mazare din conserva
200 g gogosar din otet
250 g maioneza de casa
Pentru decor:
cateva boabe de mazare din conserva
albus de ou fiert, ras
Mod de preparare
Pe un platou se asaza un inel de la o tava detasabila de tort cu diametrul de 18 cm. De jur-imprejurul lui se pune hartie de copt in interior.
Cartofii fierti se taie cubulete si se asaza pe platou. Se pune un strat de maioneza deasupra. Se adauga castravetii taiati marunt, apoi iar maioneza. Se pun morcovii taiati marunt, apoi iar maioneza. Se adauga pieptul de pui taiat marunt, apoi iar maioneza. Se pun boabele de mazare, un strat de maioneza, iar la final se adauga gogosarul taiat marunt. Se orneaza salata cu cateva boabe de mazare si cu albus de ou fiert si ras.
DISCLAIMER!! Acest site este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică.