Scandal uriaș! Ea e românca care a uimit Italia. a primit 100.000 de euro de la bătrânul pe care-l îngrijea! Ce făcea pentru el a spus familiei abia pe patul de moarte

Mari controverse apărute între o româncă și familia bătrânului pentru care lucra și pe care îl îngrijea de ani de zile. Potrivit Il Resto del Carlino, este vorba despre un bărbat în vârstă de 94 de ani, care, i-ar fi dat femeii, de-a lungul timpului, sume care au ajuns la un total de 100.000 de euro. Românca a primit acești bani pe lângă salariu.

Familia italianului este enervată mai ales că înainte de a muri, omul le-ar fi spus rudelor că singura care îl apreciază şi are grijă de el este românca şi că ei aşteaptă doar să îl moştenească, potrivit Pro Tv. În prezent, fiica și nepotul bătrânului au apelat la un avocat, și o acuză pe românca în vârstă de 43 de ani de faptul că și-a însușit sume necuvenite, profitând astfel de starea bărbatului în vârstă, care era vulnerabil. Mai mult, procurorii din Pergola au deschis o anchetă chiar înainte de decesul nonagenarului.

Tragi-comedia a început în 2013, an în care chiar fiica italianului a angajat-o pe femeie pentru a avea grijă de tatăl ei. Românca a stat lângă acesta zi și noapte, dar, în noiembrie 2017, a anunțat că nu mai poate continua deoarece a primit o altă ofertă de muncă. Acestea în timp ce moștenitorii bătrânului o acuză că a devenit mai ostilă față de rudele lui.

Ulterior, spun rudele, nonagenarul le-a dezvăluit sumele cu care a ajutat-o pe româncă – 10.000 euro pentru intervenţii stomatologice, 5.000 pentru o maşină etc. În total, i-ar fi dat 100.000 de euro. Magistraţii vor decide acum dacă românca sau moştenitorii italianului au dreptate, scrie stirileprotv.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata