Scena vibreaza de atata energie! Mama si-a luat fiul la dans si iata ce a iesit!

Jake si Jenna au dus dansul la ring de arta, in toate reprezentatiile lor. Si, mai mult decat pasiunea pentru dans, ce doi au o legatura speciala: sunt mama si fiu. Acestia au devenit faimosi dupa ce au participat la mai multe concursuri de talente, unde au demonstrat ca prin munca, ambitie si pasiune, se pot face lucruri incredibile.

Mamica si-a invatat baietelul sa danseze inca de cand era foarte mic, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Acum sunt si colegi de dans, iar dansul lor respira energie prin toti porii.

E o adevarata placere sa ii privesti, sunt perfectionisti prin excelenta si se bucura de aplauze si de admiratia publicului, la fiecare aparitie pe scena. In videoclipul de mai jos, acestia presteaza pe o melodie conceputa de un roman: Fly Project, foarte ritmata.

Nu trebuie sa fii un profesionist sa iti dai seama cata munca este in spatele acestor reprezentatii, cate ore de exercitiu pentru ca totul sa fie perfect. Cu siguranta aceasta mama talentata merita toate felicitarile, pentru ca a reusit sa ii insufle copilului sau pasiunea pentru dans, si iata cate lucruri minunate fac acestia doi impreuna!

Va invitam sa urmariti acest dans si sa va luati doza de energie si buna dispozitie pe ziua de astazi! Imaginile au fost urmarite deja de aproape 1 milion de internauti!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata