Se plimbau cu barca în larg, când ceva a început să se zbată sub valuri. S-au apropiat și au rămas înmărmuriți de descoperire! Uite ce era în apă și ce găsiseră

Acești aventurieri au avut parte de o experiență unică în viață. Erau în largul mării cu barca și au observat ceva plutind foarte aproape de suprafață. Au vrut să vadă ce e și s-au apropiat. Când au observat despre ce este vorba au rămas fără cuvinte. Toată lumea era cu adevărat înnebunită după ceea ce era în apă.

Au întâlnit o balenă uriașă și au început să țipe de bucurie, ba chiar au reușit să și atingă incredibilul specimen. S-au lăsat toți către ea și au început să o mângâie. Acest lucru a fost extrem de frumos, însă în același timp trebuie să ne gândim că balena era cel puțin de 4-5 ori mai mare ca barca lor.

Ce s-ar fi întâmplat doar dacă balena ar fi dat odată din coadă sau ar fi izbit barca cu capul? Probabil toți acei turiști s-ar fi scăldat câteva clipe bune. Ei nu s-au mai gândit în schimb la așa ceva, ci pur și simplu au început să mângâie balena și să țipe de bucurie că au avut ocazia de a întâlni un astfel de animal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata