Se plimbau prin PĂDURE și au dat să-și facă un SELFIE. L-au postat pe internet, dar PRIETENII au început să REACȚIONEZE imediat, uite DETALIUL care a surprins o LUME ÎNTREAGĂ

Michael și Neil Fletcher din Chelmsford, Ontario, se plimbau prin pădure, când, la un moment dat, atenția le-a fost captată de ceva total neobișnuit: un vultur care era prins într-o capcană.

Frații Michael și Neil Fletcher se aflau la vânătoare la sfârșitul lunii noiembrie când au descoperit un vultur prins într-o capcană.

S-au apropiat cu atenție de pasăre ca să o salveze, aruncând un pulover pe capul vulturului, pentru a-l calma.

„La început, vulturul a părut puțin nervos. După puțin timp, când și-a dat seama că de fapt încercăm să îl ajutăm, pasărea s-a mai calmat.”

A durat ceva vreme până când vulturul a fost scos din capcană, frații încercând să-l scoată de acolo fără să îi provoace vreo rană.


„A fost ușurat că a scăpat cu viață. Din prima clipă în care l-am văzut am știut că trebuie să facem ceva pentru el”, a declarat unul dintre bărbați.

Înainte de a-i da drumul vulturelui, frații s-au pozat cu noul lor prieten, cât să le amintească peste ani de acest moment. Cei doi au pus fotografia pe o rețea socială, iar în scurt timp a reușit să strângă nenumărate aprecieri și comentarii din partea internauților.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata