Semn divin? Ce s-a intamplat cu o icoana pusa intr-un stup de albine

Priviti cu atentie aceasta poza! La prima vedere, nu pare nimic iesit din comun. Cum a ajuns, insa, chipul lui Iisus intre faguri e de-a dreptul impresionant.

Nimeni n-ar fi aflat de aceasta intamplare socanta, daca un grec n-ar fi povestit in detaliu ce s-a intamplat. Potrivit blogului sau, un apicultor a pus intr-unul dintre stupii sai o icoana cu scena rastignirii Lui Iisus Hristos. Dupa o vreme, cand a deschis stupul, priviti ce se intamplase!

Pare incredibil cum albinele au acoperit cu ceara aproape toata icoana, dar nu si suprafata pe care este pictat chipul lui Iisus. Dupa ce au auzit de minune, calugarii unei manastiri din apropiere au vrut sa se convinga si ei de cele auzite. De atunci, calugarii au pus si ei cate o icoana in stupi, sa vada ce se intampla. De fiecare data, minunea s-a repetat. Calugarii sustin ca lacasul lor de cult a fost ales de Dumnezeu pentru infaptuirea unei minuni.

De ce albinele au protejat chipul lui Iisus? Explicatia ar putea veni din scrierile bisericesti, care vorbesc despre albina ca simbol al Fecioarei Maria. Albinele ar fi luat nastere din lacrimile Maicii Domnului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata