Si-a cumparat o casa noua si a facut o descoperire socanta. Ce se afla in subsolul casei. Era lasat in urma, fara pic de jena sau suflet:

Un barbat si-a cumparat o locuinta noua, fara sa ii treaca prin cap ca ar putea fi locuita.

Si-a cumparat o casa noua si a facut o descoperire socanta. In momentul in care a coborat la subsol, a ramas socat. La jumatatea scarilor statea si astepta, cu ochi milosi si plini de durere, un caine. Numele lui este Jumping Bean si era legat cu lant. Era fara mancare sau apa, uitat in urma de un fost locatar al casei.

Nu se stie daca este vorba de un fost proprietar sau pur si simplu o persoana care a locuit acolo temporar. In momentul in care noul proprietar al casei s-a mutat in resedinta, in casa se aflau multi de gunoaie. Dar socul mai mare a venit de la subsol!

In momentul in care a dat de cainele legat si parasit, a sunat imediat la Protectia Animalelor. Acesta le-a spus ca abia a cumparat casa si nu stie de cat timp se afla cainele la subsol. Din fericire, cainele a fost gasit la timp si nu a suferit de infometare multe zile, informeaza The Dodo.com.

In momentul in care a vazut salvatorii, cainele a fost in culmea fericirii. „Cand am deschis usa si am pus lanternele pe scari, am vazut cum da din coada. Aproape ca se strangea de gat ca sa vina sus sa ne vada. Era incantata ca sunt oameni cu ea. Cand am eliberat-o, nu se oprea din sarit si imbratisat”, a marturisit una dintre persoanele care a eliberat cainele.

Cainele nu avea nici bol cu apa sau mancare. Nu era chipat si nici nu avea un ecuson cu nume. Datorita entuziasmului sau, cainele a fost botezat Jumping Bean. In prezent, cainele a fost ingrijit si se afla intr-un adapost. Acolo asteapta ca o familie noua sa o ia acasa!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata