Simon Cowell a oprit reprezentatia acestui baietel, insa publicul si ceilalti jurati i-au mai dat o sansa! La final, toata sala a fost in picioare!

Cel mai dur jurat de la America are Talent, Simon Cowell, a oprit reprezentatia unui baietel de 13 ani, pe motiv ca acesta ar canta gresit. Gestul sau nu a fost bine primit nici de public si nici de colegii juriului, care au vazut potential in vocea baietului.

Vazand reactiile colegilor sai, juratul ii spune baiatului sa mai interpreteze o piesa, iar rezultatul a fost unul uimitir: o sala intreaga in picioare! Vocea baietelului i-a cucerit pe toti, iar in sala s-a creat mic haos, oamenii ridicandu-se de pe scaune, pentru a-l aplauda pe micut!

Simon Cowell, co-producătorul emisiunii America’s Got Talent, a semnat un nou contract cu NBC şi va rămâne în juriul emisiunii de talente din Statele Unite pentru încă trei sezoane, potrivit The Guardian.

În ultimii cinci ani, acesta şi-a adus aportul la poziţionarea emisiunii pe prima poziţie între programele cu cele mai mari audienţe la postul NBC.

Cowell va apărea în continuare la masa juraţilor, alături de Mel B, Heidi Lum şi Howie Mandel, odată cu startul sezonului al doisprezecelea al francizei, programat în vara anului viitor.

“Mi-a plăcut foarte mult sezonul trecut şi deja privesc înainte pentru a descoperi alte talente extraordinare în următorii ani. America’s Got Talent este un show fantastic şi, cel mai important, amuzant, de lucrat la el dar şi de privit”, a spus Simon Cowell, citat de the guardian.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata