Simona Gherghe, in randul vedetelor care boicoteaza referendumul pentru familia traditionala. Anuntul facut de vedeta pe retelele de socializare:

Simona Gherghe a anuntat ca boicoteaza referendumul pentru familie initiat de PSD.

Simona Gherghe este prima vedeta a trustului Intact care a anuntat ca boicoteaza referendumul initiat de PSD in sprijinul familiei traditionale. „Si? Ce faceti pe 7 octombrie? Eu, #boicot”, a scris Simona Gherghe pe contul ei de socializare.

Este un lucru mai putin obisnuit pentru vedetele trustului Intact sa atace initiativele partidului aflat in acest moment la guvernare. Din acest punct de vedere, Gherghe este o rebela. In timp ce Gadea si Badea se luptau cu umbra lui Basescu la Parchete, ea s-a casatorit cu un fost consultant politic al vechiului presedinte.

Totusi, in problema referendumului pentru familie, chiar si liderii de opinie din interiorul trustului au preferat sa pastreze distanta. Asta probabil si din cauza faptului ca Mihai Gadea se trage dintr-o familie apropiata bisericii, iar subiectul casatoriei intre persoane de acelasi sex este totusi unul destul de delicat pentru el.

sursa: www. wowbiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata