Sindy o demască pe Mellina la Survivor România 2021. Războinica spune cuvinte dure despre „Furnicuță”: „Are o invidie interioară!”

Cel de-al doilea meci de imunitate de la Survivor România pune presiune pe Sindy, noua concurentă din echipa Războinicilor. Performanțele slabe din timpul meciurilor o fac să se simtă vizată de colegii săi pentru următoarele nominalizări.

Sindy o demască pe Mellina la Survivor România

Teama de a fi eliminată o face pe Sindy să se gândească la persoanele care o vor afară din competiția Survivor România. Războinica susține că sunt câțiva colegi din echipă care ar vota-o la consiliu.

Sindy spune că a simțit invidie din partea Mellinei de când a intrat în competiție și susține că acesteia îi este teamă ca altcineva să-i ia locul în echipă. „Am un pic de teamă că aș putea fi nominalizată. Nu știu dacă am simțit asta, dar mă gândesc la partea feminină.

Sunt multe fete drăguțe, dar altele au o invidie interioară, o gelozie și teamă să nu fie cineva, vreo fată, mai bună ca ele sau să-i leia locul.

Mă gândesc la Mellina că ea m-ar vota și Sorin. Mellina ar fi prima care m-ar vota. Având în vedere că Musty e accidentat și aș vrea să-i salvez piciorul și să nu se accidenteze mai tare, pe el l-aș vota”, spune Sindy.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *