Slăbește fără oprire și azi ne-a lăsat pe toți mască! Ne-a arătat trupul ei, s-a pozat într-o rochie scurtă, scurtăă, dar ce se vede în partea de jos

Ozana Barabancea a reușit, prin efort și muncă susținută, să arate așa cum și-a dorit întotdeauna: demențial! După ce a dat jos peste 40 de kilograme, iubita brunetă se laudă cu silueta ei perfectă, iar cea ai recentă imagine cu ea a făcut ravagii pe internet.

Ozana a pozat într-o ipostază foarte sexy, îmbrăcată într-o rochie roșie ca focul, și-a lăsat la vedere picioarele acum foarte subțiri. Cu zâmbetul larg pe buze și ochelarii de vedere cu care deja ne-a obișuit, Barabancea i-a lăsat mască pe internauți și pe fani. a slăbit enorm, și este extrem de mândră de modul în care arată.

„Doamne, cât eşti de superbă! / Sunteţi superbă! Felicitări! / Bine de tot! / Eşti minunată! / Arăți foarte bine, Ozana! Îți doresc mult succes în continuare! / Frumoasă! / Perfectă! / Te-ai reinventat! / Ce picioare sexy”, au reacţionat oamenii la fotografia Ozanei Barabacea, potrivit spynews.ro.

Iată imaginile:

CITEȘTE ȘI:

Ozana Barabancea a venit la emisiune dar invitații au crezut că nu văd bine! Da, nu se mai oprește din slăbit! Capatos i-a zis să se ridice în picioare, să se convingă toată lumea. Imaginile vorbesc de la sine

Ozana Barabancea face valuri cu faptul că nu se mai oprește din slăbit în ultima perioadă. Schimbările sunt uriașe, iar vedeta se simte mai bine ca niciodată, după ce a slăbit peste 40 de kilograme în ultimele luni. Acum Ozana e foarte mulțumită de aspectul ei fizic, pe care vrea cu orice preț să îl păstreze. În prezent are un nou mod de viață: merge des la sală, face mișcare multă și e extrem de atentă când vine vorba de alimentație.

„Acum un an credeam că şansele sunt nule pentru a slăbi! Acum ştiu cât de mult mă iubeşte Dumnezeu”, a scris Ozana Barabancea pe pagina ei.

„Eşti un exemplu de ambiţie şi determinare! Arăţi minunat! Dumnezeu te-a înzestrat cu harul cântului, dar şi cu un caracter puternic. Să fii sănătoasă, împreună cu fiul şi fiica ta! / Important este cum te simți tu mai ok, felicitări pentru ambiție / Sportul este cel mai important. Când ajungi la o greutate atât de mare, este foarte greu sa slăbești. Alegerea operației a fost cea mai buna variantă”, i-au scris admiratorii.

Iată diferența:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata