Smiley, videoclip emoționant alături de Gina Pistol și fiica lor. Ce gânduri au transmis cei doi la început de an: „Viața te tratează…”

Smiley poate spune că este un om împlinit din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, dar și o carieră de succes.

În această zi, în prima zi a anului 2023, artistul a postat un videoclip emoționant alături de Gina Pistol și fiica lor, micuța Josephine.

Ei bine, alături de videoclipul postat, cântărețul a transmis și câteva gânduri frumoase, dar la fel a făcut și prezentatoarea de la Chefi la cuțite. Iată ce au postat cei doi îndrăgostiți în mediul online!

Smiley și Gina Pistol sunt destul de activi pe rețelele personale de socializare și de fiecare dată când au ocazia împărtășesc momentele frumoase cu fanii lor din mediul online.

De această dată, cei doi îndrăgostiți au transmis câteva gânduri, chiar în prima zi a anului 2023.

În prima zi a anului 2023, Smiley a postat pe rețelele personale de socializare un videoclip cu adevărat emoționant alături de Gina Pistol și fiica lor, micuța Josephine. Cei doi îndrăgostiți și fetița lor s-au bucurat împreună de noaptea Revelionului.

Pe rețelele personale de socializare, Smiley a transmis câteva gânduri frumoase pentru anul 2023. Artistul a precizat că nouș an va fi exact așa cum fiecare și-l face, dar el își dorește ca lumea să fie mai bună și să facă alegeri mai bune.

„La mulți ani 2023! Anul va fi așa cum ni-l facem noi, așa că: să fim buni, să facem alegeri bune, să muncim pentru ceea ce ne dorim, să cheltuim timpul pentru ce și cu cine ne place, să iubim, să râdem, să cântăm, să dansăm , să ne bucurăm cu familia și prietenii de realizarile noastre, să credem în Dumnezeu și în noi

înșine, să ne apreciem mai mult, să ne celebrăm unicitatea și să semănăm gânduri bune…că vorba aia: viața te tratează exact cum o tratezi! 🙏🏼”, a scris cântărețul pe Instagram.

De altfel, Gina Pistol a mărturisit că anul 2022 nu a fost unul tocmai bun pentru ea și asta deoarece a fost urâcioasă și fragilă, așa cum ea spune. Cu toate că nu a avut un an așa cum și l-a dorit, prezentatoarea de la Chefi la cuțite a transmis în mediul online că anul acesta vrea să aibă mai multă grijă de ea.

„Pentru mine, anul 2022, a fost un an care m-a consumat. Psihic și fizic. Am fost urâcioasă cu mine și cu toată lumea din jurul meu. Mai puțin cu Josephine, fiica mea. În anul 2022 am fost fragilă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că l-am încheiat cu bine. 😊Anul ăsta, în schimb, vreau să am mai multă grijă de mine, de

sufletul meu. Vă doresc, dragii mei, să fiți sănătoși! Sănătoși la trup, minte și suflet. Vă îmbrățișez🤗 P.S.: Îți mulțumesc pentru felul în care mă iubești @smiley_omul”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata