Şoc total! I-a fugit nevasta, cât el era plecat în America Express

Cătălin Bordea a avut viață grea nu numai pe timpul filmărilor de la ”America Extress”, ci și acasă. Soția l-ar fi lăsat singur pentru câteva zile, spun sursele CANCAN.RO, așa că mâna dreaptă a lui Capatos la Xtra Night Show s-a dat peste cap pentru a o face să-și revină din pasa proastă în care intrase. Avea să reușească!

CANCAN.RO are povestea. Și imaginile cu cei doi, acum, îndrăgostiți din nou unul de celălalt. Dar glonțul i-ar fi trecut pe la cap lui Cătălin Bordea, comediantul care este și coprezentator al emisiunii lui Dan Capatos. ”Istorioara” ar fi prins și perioada în care Cătălin și partenerul lui de competiție, Nelu Cortea, trăgeau din greu în America Latină pentru premiul de 30.000 de euro, pe care l-ar fi câștigat, potrivit gandul.ro.

Cătălin Bordea s-a trezit fără nevastă?!

Să nu ne mai lungim: soția lui, Livia Bordea, ar fi părăsit căminul conjugal pentru câteva zile! Motivele nu le cunoaștem, dar sursele CANCAN.RO au dezvăluit că nevasta actorului ar fi intrat într-o pasă proastă și ar fi vrut să-și limpezească gândurile. Iar o bună prietenă i-a dat o mână de ajutor: s-a mutat la ea.

Cătălin Bordea a înțeles situația și a lăsat-o să se adune. Nu a intervenit din start, dar a ținut legătura cu ea. Treptat, s-a apropiat de ea. I-a adus o vorbă dulce, dar și buchete de flori și multe alte cadouri. I-a fost alături, pentru că o iubește nespus de mult

A adus-o acasă cu o vorbă bună și multe flori

Vorbele lui Cătălin aveau să facă minuni, iar situația s-a reglat. Livia a revenit acasă, lângă bărbatul căria i-a jurat credință până la adânci bătrâneți.

Livia și Cătălin Bordea și-au promis iubire până la sfârșitul vieții în fața Lui Dumnezeu pe 18 august 2019. Eveniment s-a ținut la secret, pentru că abia două săptămâni mai târziu coprezentatorul de la Xtra Night Show a făcut publice câteva poze din ziua cununiei religioase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata