Șoferul conducea autobuzul plin cu copii, dar a văzut afară un băiat care plângea în hohote, s-a uitat la mâinile lui și s-a îngrozit! „Nu m-am gândit prea mult, în două secunde am fugit direct la…”

John Lunceford, în prezent șofer de autobuz școlar și veteran de război, a observat că unul dintre băieții care se urcau în autobuzul lui plângea, așa că a mers repede la el pentru a vedea ce se întâmplă, dar când a înțeles, i s-a frânt inima! Micuțul așteptase autobuzul în ger, nu avea nici căciulă, nici mănuși, iar mâinile și urechile îi erau roșii. Părinții lui nu își putuseră permite să-i cumpere haine groase.

Șoferul l-a mângâiat pe băiat și i-a dat mănușile lui, spunându-i că totul va fi bine. Însă imediat ce a lăsat copiii la școală, a mers într-un magazin și a cumpărat 10 perechi de mănuși și zece căciuli. Apoi s-a întors la școală și a rugat profesorii să îl ajute să-l găsească pe micuț. Acesta era în bibliotecă. Bărbatul i-a dat băiatului o pereche de mănuși și o căciulă, ceea ce l-a făcut pe copil foarte fericit.

Apoi, John, care este bunic, i-a anunțat pe ceilalți elevi din bibliotecă, că dacă mai e cineva care nu-și poate permite mănuși și căciulă, puteau veni la el. Localnicii au fost atât de emoționați de gestul omului încât au făcut un site unde fiecare om din localitate poate dona lucruri pentru copiii care au nevoie de ele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata