Soldatul citea liniştit ziarul, până când o persoană îmbrăcată în galben trece pe lângă el şi nu-i vine să-şi creadă ochilor

Ajutat de un agent de pază care lucrează împreună cu mama tânărului la „Phoenix’s Central Station”, tânărul soldat întors mai devreme acasă dintr-o misiune o întâmpină pe mama sa atunci când se aştepta mai puţin. Soldatul stă liniştit, aparent citind un ziar, în timp ce câţiva membrii ai familiei se aflau puţin mai departe cu aparatele de filmat şi fotografiat pregtite pentru a surprinde marea revedere.

Fiul aştepta acum ca mama lui care se afla la muncă să îşi facă apariţia. Colegul ei, agentul de pază care i-a fost complice soldatului, o conduce pe mama tânărului în direcţia unde se afla acesta. Denise Sterns, mama tânărului, nu s-a gândit din primul moment cine se ascundea în spatele ziarului, însă după câteva clipe ea a tresărit realizând că de fapt acela era fiul ei.

Bucuria revederii a fost extrem de mare, încât mama i-a sărit practic în braţe fiului ei. Au urmat mai multe îmbrăţişări călduroase care cuprindeau în ele toată dragostea care există între mamă şi fiu. Denise i-a văzut apoi pe cei care îi filmau şi îi fotografiau, dojenindu-i pentru că nu i-au spus de sosirea copilului ei acasă, dar bucuria de a-şi strânge fiul în braţe nu se putea compara cu nimic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata