Sora a vândut la fier vechi maşina de vis a bătrânului. 62 ani mai târziu, fiul îl invită afară şi îl lasă fără replică

Ca o modalitate de a-i mulţumi tatălui său pentru faptul că i-a fost mereu aproape, fiul său a investit toţi banii rezultaţi din popularitatea canalului de Youtube „The Angry Grandpa Show” pentru a-i îndeplini cele mai aprinse dorinţe. Acestea includ o casă nouă, iar acum pe lista respectivă s-a adăugat şi maşina mult visată.

Bărbatul a regretat întotdeauna pierderea maşinii sale preferate, un Chevrolet Bel Air din 1955. În urmă cu 65 de ani, sora şi cumnatul său au avut nevoie de maşină pentru a ajunge în California, aşa că au folosit acest Chevrolet.

Pe parcursul călătoriei, au avut unele probleme mecanice şi fără niciun regret au vândut pur şi simplu maşina la fier vechi.

Cu inima zdrobită, bătrânul spune şi acum că ar fi mers să-şi recupereze autoturismul dacă ar fi ştiut ce are de gând să facă sora sa.

Ani la rândul a rămas cu gândul la maşina visurilor sale, însă când s-ar fi aşteptat mai puţin a avut parte de o surpriză uimitoare.

Datorită fiului său, el a devenit din nou proprietarul unui Chevy din 1955. În acest videoclip, în timp trec printr-o parcare, fiul îi arată tatălui său o maşină care arăta identic cu cea pe care el a deţinut-o cândva. Lacrimi de nostalgie brăzdează imediat chipul bătrânului care începe să spună povestea dureroasă a pierderii maşinii sale dragi. Câteva fotografii sunt apoi făcute pentru a păstra o frumoasă amintire şi cei doi pleacă spre casă.

După întoarcerea acasă, bunicul zăreşte acest Chevrolet pe drumul de acces, moment în care află că de fapt el este noul proprietar al maşinii. Lacrimile şi bucuria îşi fac loc imediat şi creează un moment mai mult decât emoţionant. Cu siguranţă cu toţii veţi aprecia şi savura fericirea pură a acestui bunic!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata