Sotia pregatea micul dejun, iar sotul avea chef de glume. Uite ce a putut sa ii faca tinerei:

Pentru ca rutina este inamicul numarul unu al relatiilor de lunga durata, umorul este intotdeauna binevenit pentru a improspata atmosfera din cuplu. Asa s-au gandit si cei din clipul de mai jos si au inscenat fel de fel de capcane pentru partenerii lor, dar si pentru ei insisi. Pregateste-te pentru o portie zdravana de ras si apasa butonul „play”!

Umorul si rasul permit oricui sa:

– fie mai spontan si sa uite necazurile, sa devina mai optimist;

– se elibereze de indoieli si inhibitii;

– isi exprime sentimentele adevarate si emotiile profunde.

Rasul si jocul sunt componente esentiale ale relatiilor solide si sanatoase. Fiecare trebuie sa introduca, in mod constient, rasul si comunicarea ludica in relatiile de zi cu zi pentru a creste nivelul calitatii relatiei intime, dar si a celei cu colegii de serviciu, familia si prietenii.

Rasul este dreptul obtinut la nastere de orice persoana, este o parte naturala a vietii. Sugarii incep sa zambeasca si sa gangureasca inca din primele saptamani de viata si rad in hohote la doar cateva luni. Chiar daca o persoana nu s-a dezvoltat intr-un mediu in care domina buna dispozitie, poate incepe sa rada si sa glumeasca, sa devina o persoana vesela indiferent de varsta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata