Soția refuza mereu să facă amor cu altă scuză, dar într-o zi el s-a enervat, a făcut un tabel cu fiecare scuză a ei și data în care a fost refuzat, apoi a postat-o pe Facebook! Femeia e distrusă, așa ceva nu s-a mai făcut niciodată. Ce scria bărbatul în tabel

Se spune că atunci când un cuplu are o relație bună, și viața lor intimă este sănătoasă. Totuși, nu e de mirare că epuizarea de zi cu zi îi face pe oameni să nu mai fie în stare să întrețină relații intime zilnic.

Tabelul de mai jos, pe care îl voi traduce parțial, a devenit viral imediat ce a fost pus pe o rețea socială. Un bărbat care a dorit să rămână anonim a construit un tabel (cam jenant, fie vorba între noi) despre fiecare dată când a rugat-o pe soție să întrețină relații intime cu el. Prima coloană este cea cu data, a doua este cea în care aflăm dacă fericitul eveniment s-a produs, a treia coloană este cea cu scuzele soției.Vom traduce doar scuzele soției, restul fiind evident din imaginea tabelului. Iată scuzele invocate de femeie: ,,Mă uit la serial în reluare” , ,,Mă simt transpirată și jegoasă, am nevoie de un duș” (dar nu a făcut duș până în dimineața următoare), scuză nonverbală, ,,sunt epuizată”, ,,încă mă doare un pic de ieri”, scuză nonverbală, ,,încerc să mă uit la film” (a adormit 15 minute mai târziu), ,,sunt prea beată și am mâncat prea mult”, ,,nu voi avea timp să fac duș și să mă pregătesc pentru cină” (am ajuns cu 20 de minute mai devreme), ,,tocmai m-am întors de la sală, mă simt murdară” (a făcut duș abia dimineața următoare), scuză nonverbală, ,,trebuie să mă trezesc devreme”, ,,ești prea beat”, ,,mă simt nasol”, ,,nu mă simt bine, am mâncat prea mult”, ,,am transpirat, sunt murdară și obosită”, ,,cred că mă îmbolnăvesc”, ,,nu mă simt 100% bine”, ,,am nevoie de un duș, sunt murdară”, ,,sunt prea obosită”, ,,nu”, ,,Mă uit la serial, nu vrea să pierd ceva”.

Se pare însă că cea care a postat prima tabelul ciudat a fost chiar soția care explică că la serviciu s-a trezit cu o scrisoare, în ea era tabelul plus un bilet de la soț în care îi explica că tabelul este motivul pentru care nu îi va duce lipsa în cele 10 zile cât va fi plecată în interes de serviciu.

Unii spun că ce a făcut soțul e imatur, alții spun că e o metodă creativă de a exprima o nemulțumire. Alții pur și simplu o condamnă pe soție pentru toate refuzurile ei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata