Soții au avut un divorț dificil. Când noua soție a intrat în casă, a rămas șocată de ce-i lăsase fosta stăpână

Cred că toată lumea a auzit de hărmălaia, care începe în timpul divorțului. Soții împart toată averea adunată în perioada căsniciei lor: casa sau apartamentul, casa de vacanță, automobilul, mobila, banii etc.

Însă această istorie incredibilă este incomparabilă. O femeie a aflat că soțul ei a angajat niște avocați buni și că va fi nevoită să părăsească locuința lor familială…

Evident, orice divorț este agravat de ura și sentimentul chinuitor de inferioritate, care apar atunci când unul dintre soți și-a înșelat jumătatea.

Astfel, Gerald și Ecaterina au avut o căsnicie de 37 ani. Însă soțul și-a găsit o amantă și a dat la divorț.

Noua mireasă, Catherine, a insistat ca imensa casă familială să rămână soțului. Acesta a angajat niște avocați iscusiți și ei au câștigat procesul de judecată.

Gerald i-a dat Ecaterinei trei zile, în care ea trebuia să-și adune toate lucrurile și să părăsească casa. Evident, Ecaterina a fost rănită de asemenea comportament, dar nu a vrut să se certe cu fostul soț.

În ultima zi petrecută în casa respectivă femeia a aprins lumânări, a băut o sticlă de vin alb, a mâncat creveți și și-a transportat toate lucrurile.

Însă înainte de a pleca Ecaterina a avut o idee genială: ea nu a aruncat resturile de creveți. În schimb, ea a trecut prin toate camerele și a pus aceste resturi în șinele pentru perdele de la fiecare geam.

Gerald și Catherine s-au mutat în noua casă și în primele zile s-au simțit pur și simplu minunat. Însă în curând casa s-a umplut de un miros neplăcut. Ei au făcut curățenie în toată locuința, au aerisit toate camerele, au chemat specialiștii — dar mirosul devenea din ce în ce mai insuportabil.

Deoarece nu mai putea suporta acest chin, Gerald a scos casa la vânzare. Însă nimeni nu dorea să o cumpere, iar bărbatul a fost nevoit să reducă prețul de 10 ori.

Iar peste câteva zile Gerald și-a sunat fosta soție. El i-a povestit că vrea să vândă casa lor și că a redus prețul de 10 ori, iar Ecaterina i-a spus îndată că vrea să o cumpere. Gerald își freca palmele, crezând că a încheiat o înțelegere foarte avantajoasă.

Foștii soți și-au programat o întâlnire, iar avocații au completat în câteva minute toate actele necesare. Peste câteva ore Ecaterina și-a adus iarăși toate lucrurile în casa sa iubită, inclusiv niște șine noi!

Dacă v-a plăcut acest articol, distribuiți-l apropiaților și prietenilor voștri!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata