Spaima in zona Dunarii. „Spargatorul de nuci” a ajuns din Amazon in apele romanesti. Peste cu dinti de om ataca organele genitale ale barbatilor

E spaima mare printre pescarii din zona Dunarii, dupa ce „spargatorul de nuci” a ajuns din Amazon in apele romanesti. Poreclit asa pentru ca e foarte atras de cea mai sensibila zona a corpului barbatesc, pestele cu dinti de om a facut deja si prima victima.

Faceti cunostinta cu Pacu, un fel de frate al celebrului rapitor piranha. Dotat cu dinti ce par identici cu cei umani, pestele originar din Amazon le cam da emotii pescarilor din Turnu Severin.
Costel Anghelescu, pescar: „A sarit direct pe picior cand s-a vazut prins. Direct pe picior a sarit. Uite, se si vede. A dat si eu am tras piciorul ca nu stiam ce sare de ma musca.”
Pescar de vreo 20 de ani, acest barbat cu siguranta a trecut prin experienta vietii lui. Pe care a luat-o in gluma initial.

Costel Anghelescu, pescar: „Ultima plasa cand s-o scoatem, el tragea de plasa, eu tineam la rame, da-i stanga, da-i dreapta, cand ii zic: bai, dar ce-i cu caricatura asta de peste in plasa? L-am pus in barca, l-am desfacut, cand l-am pus jos eu ma uitam sa mai scoata o plasa in continuare, o data ciup de picior.”
Abia dupa ce s-a trezit inhatat de picior a inteles omul ca a scapat ieftin…

„Este un peste care are, in primul rand, o dentitie formidabila. Nu ca piranha, dinti ascutiti, dar aproape ca ai omului. Si el se hraneste, in mod normal, spargand niste nuci foarte rezistente.”

Si asta n-ar fi o problema daca, in drumul lui spre hrana, nu ar intalni, din cand in cand, si niscaiva pescari. De care pare atras… inevitabil.

-„E vreun pic de adevar in zvonul ca ii plac testiculele pescarilor? Da, e foarte adevarat. Oh, Doamne…”

Drept urmare, vestea ca pestele cu dinti de om a ajuns si prin apele Dunarii ii cam pune pe ganduri pe unii pasionati in ale unditelor.

-„Imi voi lua masuri de precautie, adica, cand voi intra in apa, imi voi pune un pantalon mai gros, ceva, sa nu ma muste.”

Altii nu par, insa, impresionati.

Specialistii in viata marina cred, totusi, ca pestele are putine sanse de supravietuire in apele noastre. Originar dintr-o zona tropicala are nevoie de apa calda, ceea ce nu se va intampla in Dunare, care nu de putine ori ingheata pe timpul iernii.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5fC0R6OUiZk

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata