Speculatii au aparut de ceva vreme, dar intre timp vedeta a fost data de gol. Incearca sa isi ascunda burta de gravida, iar noi am fotografiat-o pe strada, ASA

Fosta componenta a trupei „Blondy” a mers la mare cu sotul, weekend-ul trecut, dar prima aparitie in costum de baie dupa o lunga perioda de timp a scos la iveala un amanunt interesant: blonda are o burtica ce pare a fi de gravida.

Weekend-ul trecut, litoralul a gemut de vedete care au luat cu asalt Mamaia, incercand sa scape de caldura din Capitala. Printre VIP-urile care au semnat condica la malul marii s-au aflat si Cristina Rus, alaturi de sotul Dragos Bilteanu si cei doi copii.

Dupa ce toata iarna ne-a surprins cu tinutele si fizicul ei, agreabile, paparazzi WOWbiz.ro au socotit ca au dat lovitura cand au vazut-o pe fosta componenta a trupei „Blondy” ajungand la plaja alaturi de partenerul ei de viata, care era chitit sa iasa in larg cu sky-jet-ul.

Numai ca, „proba costumului de baie” a produs o surpriza de proportii. In ciuda unei constitutii destul de atletice, Cristina afisa o burtica de toata frumusetea ce parea a fi de gravida.


Contactata de reporterii WOWbiz.ro, Cristina Rus a sustinut ca nu ar fi insarcinata, dand vina pentru burtica afisata pe… un pepene. Mai vedem…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata