Stefan a devenit celebru și putred de bogat după ce a câștigat de 14 ori milioane peste milioane la Loto. Acum el și-a dezvăluit secretul, uite cum povestește că a făcut să nimerească numerele: ,,Nu e noroc…”

Dacă ai cumpărat vreodată bilete la loterie, atunci desigur știi că o sumă mai mare se câștigă foarte greu. De obicei oamenii cheltuiesc mai mulți bani pe cumpăratul biletelor decât vor câștiga vreodată.

Acest tip de loterie despre care vom vorbi în continuare se numește ,,Powerball”, iar șansele de câștig sunt de una la 292 de milioane! Prin comparație, șansele ca un fulger să te lovească sunt mult mai ,,bune” – de una la 700.000. Înțelegi diferența? Tocmai de aceea a devenit Stefan Mandel un mister, pentru că el a câștigat de 14 ori!

Pentru a-și garanta victoria, Mandel chiar a scris un algoritm! O carte teoretică de 8.000 de pagini, apoi a trecut la practică, probând teoria în mai multe țări. Stefan a câștigat reporturi de mai multe milioane de dolari (de exemplu, a câștigat 27 de milioane de dolari în 1992), dar și premii mai mici. De-a lungul timpului, creatorii loteriei au luat în considerare abilitățile lui Mandel și au început să lucreze la algoritmul de câștig, încercând să îl facă mai complicat!

În ceea ce-l privește pe Stefan, el spune că nu crede în jocuri de noroc, el crede că orice joc merită să fie luat în considerare în mod înțelept și inteligent, trebuie să fim atenți la metode și algoritmi, nu să așteptăm să avem noroc.

Datorită faptului că acum nu mai are nevoie de bani, nu mai joacă în prezent, ci pur și simplu se bucură de viață pe o insulă din sudul Pacificului…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata