Stenograme incendiare. Preoţii se implică în organizarea mitingului PSD de la Bucureşti

O publicaţie din Dâmboviţa a dat publicităţii modul în care liderii PSD din zona organizează deplasarea membrilor şi simpatizanţilor partidului la mitingul pentru „familia tradiţională” de la Bucureşti. Principalul organizator este senatorul Adrian Tutuianu.

Partener TV a publicat stenograme ale discursului susţinut de Tutuianu, într-o şedinţă care a avut loc recent cu parlamentarii, primarii şi consilierii PSD din Dâmboviţa, în care dădea indicaţii privind organizarea deplasării a mii de oameni la Bucureşti.

Tutuianu s-a referit la membrii şi simpatizanţii PSD că la o masă amorfă care poate fi transportată acolo unde decid şefii de partid, potrivit aktual24.ro. El vrea să ducă 7.000 de pesedisti la Bucureşti, în timp ce alţi 13.000 vor fi duşi la Târgovişte.

Gravă însă este implicarea preoţilor în organizarea mitingului PSD de la Bucureşti.
La şedinţa de partid a fost prezent preotul Ionuţ Ghibanu, vicar eparhial al Eparhiei Târgovişte, care i-a asigurat pe liderii PSD de sprijinul preoţilor.

Dragnea a declarat luni, după şedinţa BPN al PSD, că a primit semnale din teritoriu ca interesul oamenilor de a participa la mitingul din Bucureşti este unul crescut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata