Știa de la bătrâne că poate să facă dragoste după ce a născut, chiar dacă alăptează, dar nu se aștepta să pățească asta! „M-am trezit cu o durere de parcă m-a lovit cu bâta-n cap!” Acum vrea să afle toată lumea de greșeala pe care făcut-o

O tânără mămică i-a uimit pe medici când le-a dat vestea că e foarte probabil să fie însărcinată, deși abia născuse primul ei copil, o fetiță pe nume Charlie. Și a avut dreptate!

Nu doar că Eliza Curby a rămas însărcinată la șase săptămâni după naștere, ci a rămas gravidă cu gemeni, doi băieți, mai exact.

Tânăra mămică a povestit că nu s-a gândit la contracepție, căci o veche zicală spune că „nu poți rămâne însărcinată atâta timp cât alăptezi”.

Dar acest lucru s-a întâmplat, iar nouă luni mai târziu, a dat naștere la doi băieți sănătoși.

„Am știut că sunt însărcinată imediat pentru că atunci când m-am trezit m-am simțit de parcă aș fi fost lovită în cap cu o bâtă de baseball. Am făcut patru teste de sarcină, înainte ca unul să arate că este pozitiv”, a declarat mămica.

Ca si cum nu ar fi fost suficient, cei trei copii au același an de naștere. Primul bebeluș s-a născut în luna ianuarie, iar gemenii în luna decembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata