SUPEREXCLUSIVITATE! Victor Slav are o nouă iubită! S-a întors la vechea lui dragoste: blondele!

Fix când toată lumea se gândea că săracul Victor Slav a petrecut de ziua lui singurel, fără o iubită pe care să o sărute suav la miez de noapte, iată că vine bomba! Victor Slav nu este, pare-se, atât de singur pe cât se credea. Prezentatorul are o femeie în viața lui, pe care o răsfață deja departe de țară.

Potrivit surselor Spynews.ro, care v-au oferit, în exclusivitate și pentru prima oară, și toate informațiile despre Victor Slav și Raluca „Bombardiera”, prezentatorul se iubește cu o tânără fix pe gustul și pe placul lui. Am zice chiar că s-a întors la prima lui mare dragoste: blondele! Că, na, cele mai renumite relații ale lui au fost, până la urmă, cu Anda Adam și Bianca Drăgușanu.

Tânăra se cheamă Roxana — pardon, dr. Roxana, pentru că se pare că are o ocupație extrem de respectabilă, și este exact cum ne așteptam: de o frumusețe răpitoare.

Victor Slav a luat-o deja de mână pe superba blondină și cei doi au mers împreună departe de țară, într-o vacanță taman în… Israel!

Înainte de această relație, care pare destul de nouă și experimentală, Victor Slav s-a iubit câteva luni cu Raluca Silea, zisă „Bombardiera”, o brunetă focoasă care aducea aminte de Bianca Drăgușanu. Cei doi au rămas în relații bune, așa cum s-a văzut și în mesajele frumoase transmise de Raluca, cu ocazia zilei de naștere a lui Victor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata