SUPERTARE! Pensionara din Bucuresti care creste o „ieduta” de companie! Merge in lesa si cu tramvaiul! A salvat-o dupa ce ciobanii au lasat-o sa moara ca era prea mica!

N-ai mai vazut niciodata in Bucuresti o caprita care sa fie scoasa la plimbare in lesa, prin oras, si care sa fie transportata cu tramvaiul.

Pensionara din Bucuresti care creste o „ieduta” la bloc. Un caz foarte emotionant circula zilele acestea pe Facebook, o intamplare care cu siguranta iti va restaura increderea in omenire. O batrana din Bucuresti a salvat, la inceputul acestui an, o caprita de pe langa o stana unde ciobanii au lasat-o sa moara pentru ca se nascuse prematur si avea doar 1 kilogram.

A luat-o acasa in apartamentul ei unde, pana in prezent, a reusit sa o hraneasca cu lapte si sa o insanatoseasca. Batrana iese zilnic cu ieduta ei pe strada si i-a pus inclusiv o zgarda cu tricolorul Romaniei. Acum insa, vecinii au fortat-o sa renunte la animalul ei de companie si a cautat pe Facebook un viitor „stapan” pentru caprita ei. Mii de distribuiri si mesaje au curs pentru femeia care a dat dovada de o dragoste uriasa fata de animale.

Pensionarea din Bucuresti care creste o „ieduta” la bloc! O tine in lesa!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata