Surpriza uriașă pe care Hagi i-a făcut-o lui Balint, în ziua în care a împlinit 60 de ani: „Cum doar Gică știe să facă”

În ziua în care a împlinit 60 de ani, fostul mare fotbalist Gabi Balint a fost vizitat de prietenul Gică Hagi. Cei doi au fost colegi la Steaua și la echipa națională în perioada de vârf a fotbalului românesc.

„Regele” s-a deplasat la Sângeorz-Băi, în județul Bistrița, localitatea natală a lui „Găboajă”. Vizita l-a luat prin surprindere pe Balint:

„O surpriză inedită la 60 de ani, cum numai Gică poate sa-mi facă… Doi țărani, foști fotbaliști”, a scris Balint pe contul său de Facebook, alături de fotografia cu cei doi îmbrăcați în haine tradiționale.

Balint și Hagi, o relație specială

Născut pe 3 ianuarie 1963, la Sângeorz-Băi (Bistrița-Năsăud), Gavril Pele Balint este unul dintre personajele cele mai mediatizate din fotbalul românesc. Vezi aici portretul pe care Gazeta i l-a făcut la ceas aniversar.

Balint și Hagi au o relație deosebită, iar Gabi relata în trecut episoade neștiute din perioada în care cei doi erau colegi de cameră:

„Sforăia! Se punea în pat și adormea în cinci minute! Sforăia și ne deranja. De dimineață, patul lui era plin de ghemotoace de hârtie, arunca Belodedici în el”, a rememorat Gabi Balint, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

10 trofee
a câștigat Balint: Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, 5 titluri de campion al României și 3 Cupe ale României

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata