Tanarul cu voce de aur pentru care „s-au duelat” Andra si Smiley!Povestea lui Mihnea Vilceanu, concurentul de 21 de ani in scaun cu rotile

Seară magnifică la PRO TV, vineri. Cele mai bune voci s-au duelat din nou pe nevăzute, iar antrenorii s-au bătut ca leii pentru ele. Una dintre ele a fost susținută cu frenezie de cei din sală, iar Smiley și Andra n-au putut rezista tentației de a afla cine este omul din spatele ei. Amândoi s-au întors pentru Mihnea Vîlceanu, un tânăr de 21 de ani din Târgu Jiu care studiază Informatica la Timișoara. În decembrie 2013 a suferit un accident urât la schi și a ajuns în scaun cu rotile.

Și-a fracturat coloana vertebrală și nu-și simte deloc picioarele, însă are o voce care i-a pus pe jar pe cei doi antrenori. I-a impresionat pe Andra și Smiley fiindcă în ultimii patru ani și-a găsit alinarea în muzică, pe care a studiat-o pe cont propriu. Înainte de a descoperi muzica, Mihnea trăia un coșmar și nu voia să conceapă că nu va mai putea merge vreodată. Părinții i-au și ascuns acest lucru o perioadă, pentru a nu-l demoraliza și mai tare.

Însă, a găsit puterea de a merge mai departe și să vină la Vocea României, pentru a demonstra că adevărata forță vine din interior. Muzica este cea care l-a făcut să-și recapete încrederea în sine și să-i convingă pe antrenori că are o voce care merită să fie auzită. Imediat după ce a terminat de cântat, Mihnea a fost îmbrățișat de Irina Rimes. Deși nu s-a întors pentru el, artista i-a spus că momentul lui a fost extrem de emoționant.

sursa: www.stirileprotv.ro

https://www.youtube.com/watch?v=UFvCWKmofLQ

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata