Tare de tot ! Soacra mica canta un Cantec Cadou SPECIAL pentru MIRI

Rolul de soacra mica nu este deloc unul usor pentru mamele viitoarelor mirese. Gandul ca fiica dumneavoastra se va casatori in curand s-ar putea sa va dea cateva batai de cap, insa nu trebuie sa uitati ca trebuie sa o sustineti si sa va indepliniti pana la final sarcinile de soacra mica.

Nunta pare sa fie un eveniment din ce in ce mai modern, inspirat de trenduri care se schimba de la un al la altul, nunta traditionala fiind lasata cu nostalgie in negura trecutului.

In vremuri mai indepartate, parintii miresei erau cei care organizau nunta, iar mama fetei se ocupa de cele necesare insa lucrurile s-au schimbat iar sarcinile sunt atribuite in mod diferit in prezent.
Iata care sunt diferentele dintre rolul soacrei mici la o nunta traditionala si rolul sau in cadrul nuntii moderne:

• In trecut, mama miresei era cea care platea pentru nunta fiicei sale, insa in prezent, fie parintii mirilor se ocupa in egala masura de cheltuieli, fie mirele si mireasa isi organizeaza si isi platesc singuri nunta.

• In trecut, mama miresei organiza petrecerea surpriza si ii invita pe parintii mirelui acasa la mireasa pentru ca mirele si parintii acestuia sa ceara mana fiicei sale. In prezent, petrecerea de logodna nu mai este obligatorie insa, daca se doreste sa fie organizata, poate fi organizata oriunde, in functie de preferintele mirilor.

• In trecut, mamele mireselor nu purtau haine prea extravagante si se considera ca rolul lor este mai putin important decat al soacrelor mari, lucru vizibil si din punctul de vedere al vestimentatiei. In prezent nu se mai tine cont de aceste diferente pentru ca ele nu mai exista iar parintii mirilor se pot imbraca dupa bunul plac.
Ba mai mult, cuscrele obisnuiesc sa mearga impreuna la cumparaturi si sa isi aleaga vestimentatia pentru ziua cea mare.

Pentru a va putea indeplini sarcinile pana la final, cel mai important lucru pe care trebuie sa il faceti este sa fiti alaturi de fiica dumneavoastra si de alesul ei pentru a putea trece cu bine intr-o noua etapa a vietii.

In timp ce, la nivel simbolic, nunta are rolul de a sarbatori dragostea dintre doua persoane, in spatele acestui eveniment se afla o organizare minutioasa la care participa foarte multe persoane.

Si oricat de entuziasmate ati fi ca fiica dumneavoastra se casatoreste, fiti receptive la ideile sale si nu ii dati planurile peste cap: nu este nunta dumneavoastra ci este nunta ei. Iata ce trebuie sa mai faceti:

– Ajutati-va fiica sa intocmeasca lista cu invitati si discutati cu rudele indepartate care nu locuiesc in apropiere si ocupati-va de cazarea celor care calatoresc pentru a veni la nunta fiicei dumneavoastra
– Discutati cu mirii dar si cu parintii mirelui in privinta bugetului pentru a stabili din timp cine, ce plateste

– Sfatuiti-va fiica in alegerea rochiei de mireasa. Ii puteti oferi idei utile mai ales daca aceasta doresta sa pastreze traditia si sa aiba o rochie de mireasa asemanatoare cu cea pe care dumneavoastra ati purtat-o in ziua nuntii.

Si pentru a va indeplini cu succes toate aceste atributii, cel mai important este sa va pastrati calmul, rabdarea si sa ii spuneti intotdeauna fiicei dumneavoastra cat de mult o iubiti iar aceasta va trece cu bine peste cel mai important eveniment din viata sa. sursa:familist.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata