Tatal si fiul canta impreuna la chitara melodia lor preferata

Baietelul din imagini a mostenit pasiunea pentru cantat de la tatal sau, si iata ce lucruri minunate pot face impreuna, desi are o varsta destul de frageda. Tatal sau i-a cumparat o chitara, pentru ca micutul sa-l poata acompania. Cei doi canta melodia „Don’t let me down”, iar baietelul este pur si simplu adorabil.

Acesta fredoneaza energic versurile melodiei si refrenul, amuzandu-i pe toti cu energia sa. Momentul a fost filmat si a cucerit inimile internautilor, legatura tata-fiu fiind una foarte speciala. Videoclipul a strans peste 1 milion de vizualizari, dovada ca baietelului cantaret nu i-au rezistat multi internauti.

De ce este important sa petreceti timp cu copilul dvs?

Timpul petrecut cu copilul este intr-adevar lucrul cel mai pretios pe care i-l oferiti: deoarece a sta cu el inseamna a-i acorda interes, afectiune, stabilitate si a fi o familie cu adevarat; nu jucariile si alte daruri, ci petrecerea timpului impreuna este cu adevarat valoroasa pentru copil. A fi un parinte bun inseamna a fi un parinte implicat, prezent in viata de zi cu zi a copilului…

Despre timpul petrecut cu copilul:

Semnificatia familiei. Familia este grupul intim, afectiv, ce ofera membrilor sai relatii profunde de apropiere si sprijin. Sau asa ar trebui sa fie… Din pacate, in lumea agitata de astazi, in multe familii, membrii sai, desi atat de apropiati fizic, sunt atat de departe emotional unul de altul; fiecare isi are coltul sau si se preocupa de ale sale. Va adunati cu totii seara in casa, insa nu va simtiti conectati unul la altul. Unitatea familiala atat de pretioasa este greu de creat, deoarece fiecare va lasati acaparati de propria viata si uitati sa fiti cu adevarat impreuna, sa va petreceti timpul impreuna, nu doar unul langa altul!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata