Tavi Clonda, anunț surprinzător după 7 ani de la căsătoria cu Gabriela Cristea: „Ne închidem în noi, nu mai comunicăm”

Tavi Clonda, anunț surprinzător după 7 ani de la căsătoria cu Gabriela Cristea. Cei doi au împreună două fetițe minunate, formând unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Chiar dacă au o relație perfectă, lucrurile nu stau tocmai așa. Declarațiile surprinzătoare făcute de Tavi Clonda.

Tavi Clonda, anunț surprinzător după 7 ani de la căsătoria cu Gabriela Cristea: „Ne închidem în noi, nu mai comunicăm”
Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt împreună de 7 ani și au două fetițe, Victoria și Iris. Chiar dacă pare că au o relație perfectă, Tavi Clonda mărturisește că lucrurile nu stau tocmai așa.

Artistul a declarat recent, în cadrul unui interviu, că au existat multe momente tensionate în mariajul lor, dar împreună au reușit să treacă peste ele. Tavi a recunoscut că relația cu Gabriela Cristea nu este întotdeauna numai lapte și miere.

Acesta susține că există momente în căsnicia lor în care ajuns să nu mai comunice atât de bine.

„Discuții au mai fost, vreo două-trei mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața. Nu ne mai spunem problemele, supărările.

Așteptăm ca celălalt să se prindă. Uneori se prinde, uneori nu are timp, alteori trebuie să afle de la celălalt.”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata