Tavi Clonda, Declarații Despre Certurile Cu Gabriela Cristea. Cei Doi Au O Căsnicie De Șapte Ani: „Apar Discuții…”

În urmă cu doar câteva zile, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împlinit șapte ani de căsătorie. Cei doi au petrecut alături de nașii lor. Ca în orice căsnicie, nu totul este lapte și miere, iar soțul prezentatoarei TV face dezvăluiri despre certurile pe care le are cu aceasta.

Tavi Clonda face dezvăluiri despre căsnicia cu Gabriela Cristea
Cei doi au un mariaj fericit, dar mai intervin și certuri
Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împlinit șapte ani de căsnicie, în urmă cu câteva zile. Cei doi au împreună două fete, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, iar căsnicia lor este una cu adevărat fericită.

Tavi Clonda face dezvăluiri despre căsnicia cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda a povestit că au împlinit șapte ani de la căsătorie și au petrecut alături de nașii lor, care au împlinit și ei cinci ani. El a povestit că discuții există în orice căsnicie, dar la ei trebuie ca unul să-și dea seama de situație și să acționeze, asta pentru că certurile dintre ei trec repede.

„Da, a fost ziua noastră, șapte ani de la căsătorie. Am sărbătorit cu nașii, care și ei, în aceeași zi, au împlinit cinci ani. Discuții între noi au mai fost, vreo două-trei mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața. Nu ne mai spunem problemele, supărările. Așteptăm ca celălalt să se prindă. Uneori se prinde, uneori nu are timp, alteori trebuie să afle de la celălalt”, a declarat Tavi Clonda.

Soțul Gabrielei Cristea a mărturisit că totul se schimbă odată cu trecerea anilor, iar la ei este nevoie de organizări meticuloase, notații și chiar joburi. Cei doi mai au discuții referitoare la program, de exemplu când unul din ei plănuiește ceva, iar celălalt are un total alt program.

Certurile din căsnicia lor sunt de la organizare

Căsnicia celor doi este foarte fericită, însă cele mai dese certuri apar din cauza organizării. El spune că au nevoie de o organizare mai amănunțită, iar ei își notează separat programul pe care îl au.

„Deci de la organizare, acesta este un punct mai slab în ceea ce ne privește. Trebuie să ne organizăm mai bine, mai ales că avem și copilașii. Dacă ne facem calendarul frumos, cu calm, nici măcar aceste lucruri minore nu or să mai apară. Am început să ne notăm, dar fiecare separat, dar se mai schimbă programările, întâlnirile, și atunci trebuie să-i transmitem și celuilalt”, a mai adăugat el

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata