Te prăpădeşti de râs! Cel mai tare anunţ de matrimoniale

Dacă aveți curiozitatea să aruncati un ochi prin rubrica de matrimoniale, atunci cu siguranță veți găsi anunțuri mai ceva decât cele mai bune bancuri.

Multe dintre anunţurile de mică publicitate care circulă pe internet stârnesc hohote de râs şi pot fi încadrate cu succes în categoria bancurilor. Este și cazul unui anunț care a devenit viral. Marius, un tânăr dornic să-și găsească aleasa, a decis să-și încerce norocul pe un site de matrimoniale.

În speranța că-și va găsi sufletul pereche, Marius a încropit un mic rezumat cu calitățile pe care dorește să le aibă viitoarea lui iubită. Formularea haioasă și îmbinările caraghioase de cuvinte și idei au făcut, însă, deliciul cititorilor. Mulţi au rămas cu gura căscată și s-au amuzat copios după ce au citit rândurile trăsnite.

”Bună, sunt Marius și îmi doresc foarte mult o prietenă. De preferat, una fără prieten, fără fițe și alte alfe de șmecheră. Să aibă maximum vârsta de 29 de ani. Contactați-mă. Atenție! Să nu fie băiat sau altceva că îmi dau seama și închid. Să fie o fată, să fie și îmbrăcată provocator (corset, geacă de piele). Să nu ceară bani”, este anunțul haios al unui tânăr doritor de relație.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata