„Telefonuuuuul. Vreau să sune telefonul.” Cum arată acum și ce s-a ales de „slăbuța” care a scos din sărite toată România

Adela Lupșe a devenit cunoscută în 2009 și, mult timp, a fost catalogată ca fiind “isterica de la mizeul nopții”. “Vreau să sune telefonul! De ce nu sună telefonul?”, repeta, insistent, bruneta în cadrul unei emisiuni interactive, pe Național TV. Reprezantația voluptoasei fete avea să fie sancționată, în cele din urmă, de CNA, cu suma de 5.000 lei.

A fost momentul în care Adela a fost trecută pe linie moartă. Adio, carieră în televiziune! Între timp, bruneta s-a schimbat enorm. A slăbit uluitor de mult și a ajuns o adevărată bombă sexy. Mai mult, a bifat o căsătorie, dar și un divorț.

Momentul pare că a marcat-o. Asta dacă ținem cont de faptul că pagina personală de Facebook este plină cu fotografii ce înfățișează cupluri de femei în ipostaze erotice. Iar comentariile Adelei sînt, de-a dreptul, colosale: „Vreau să fac dragoste cu o femeie ca mine”, „Ce poate fi mai frumos pe lumea asta decat dragostea dintre femei”.
tel

tel2

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata