Testul cu lingura iti arata intr-un minut cat de sanatos esti

Cu ajutorul ei, vei fi capabil sa observi daca ai probleme cu dantura, cu rinichii, cu hormonii, dar si cu stomacul si cu sistemul respirator.

Nu trebuie decat sa iei o lingura si sa razuiesti cu ea suprafata limbii tale. Incearca sa ajungi cu ea cat mai aproape de gat.

Apoi, tine lingura timp de 60 de secunde sub un bec puternic. Vei observa daca exista bacterii pe limba ta datorita luminii si caldurii becului. Cu cat becul este mai puternic, cu atat vei putea vedea mai bine rezultatele.

In cazul in care nu ai probleme de sanatate, atunci materia pe care o aduni de pe limba va fi curata. In caz contrar, ai putea avea probleme cu sistemul digestiv, respirator si la nivel hormonal. Daca observi o culoare alba pe limba, ai putea avea candidoza.

De asemenea, acest test poate indica prezenta respiratiei urat mirositoare. Nu trebuie decat sa iti mirosi saliva. In cazul in care are un miros de amoniac, s-ar putea sa ai probleme cu rinchii ori o infectie urinara.

Daca mirosul este unul usor fructat, cu siguranta intampini probleme cu procesul de ardere a grasimilor. Mirosul fructat poate fi si semnul aparitiei diabetului.

Pentru ca nu este un test complet sigur, cel mai bine este sa faci controale medicale regulate. Include in aceste controale si analize de sange.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata