Ți-o amintești pe fosta soție a lui Alex Velea? Uite cum arată acum și ce profesie are

Înainte de relația cu Antonia, Alex Velea a fost căsătorit cu o tânără mulatră pe nume Ana. Ea era din Africa, dar venise în România, împreună cu mama ei și cu ceilalți frați, pe când avea 15 ani. Ana și Velea au fost căsătoriți timp de patru ani, din 2010 până în 2014. Nașii lor de cununie au fost Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea.

Ce mai face Ana, fosta soție a lui Alex Velea

După divorțul de cântăreț, care s-a produs în 2014, Ana și-a continuat studiile în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, cu specializarea Psihiatrie, pe care a absolvit-o în 2016.

Trei ani mai târziu, fosta soție și-a deschis un cabinet de Psihiatrie în Capitală, pe care l-a închis ulterior pentru că nu a mers. Ana a decis apoi să părăsească România, și a plecat în Marea Britanie unde locuiesc doi dintre frații ei.

Tânăra a continuat să profeseze și se pare că la un moment dat a ajuns să lucreze în cadrul organizației NHS – National Health Service (NHS), serviciul național de sănătate englez și unul dintre cele patru sisteme naționale de sănătate finanțate public în Regatul Unit.

Potrivit Wowbiz, Ana este implicată în câteva proiecte umanitare pentru unele zone din Africa.

Fosta soție a lui Alex Velea nu a schimbat doar țara și job-ul, ci și look-ul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata