TOP 10 al celor mai neobisnuite femei din intreaga lume! Ele nu sunt ca TOATE CELELALTE:

Din topul celor mai bizare femei fac parte:

Charity Pierce-cea mai grasa femeie din lume.

Cea mai înaltă adolescentă din lume este Elisany da Cruz Silva, o fată care la 17 ani măsoare nu mai puţin de 2,03 metri.
Venus Palermo, în vârstă de 19 ani, care locuieşte în sudul Londrei, nu este o adolescentă obişnuită. Ea este varianta umană a păpuşii Barbie. Cu ochii săi imenşi, ca de păpuşă, cu buzele perfect conturate şi un ten de porţelan, Venus este considerată o păpuşă Barbie adevărată.
Julia Gnuse, care a inceput sa se tatueze pentru ca pielea ei reactiona foarte urat la expunerea la soare, a sfarsit prin a deveni cea mai tatuata femeie din lume, ea intrand si in Cartea Recordurilor.
Singura femeie care a reușit de patru ori performanța de a deveni Cea mai puternică femeie din lume este poloneza Aneta Florczyk, născută la 26 februarie 1982, în Malbork.
Asha Mandela are 50 de ani și un păr care stârnește multe gelozii. Ea este deţinătoarea recordului mondial pentru cele mai lungi codiţe împletite – aproximativ 17 metri – şi ar putea paraliza din cauza greutăţii mari a podoabei capilare, care ajunge la 19 kilograme.
Ataye Eligidagne locuieşte în Etiopia şi are 20 de ani. Ea a devenit femeia cu cele mai mari buze din lume. Tânăra şi-a introdus în buze un disc de metal cu un diametru de 20 de centimetri.
Michele Kobke are 24 de ani, e din Germania. Ea a adoptat o metoda chinuitoare din dorinta de a capata cea mai subtire talie din lume: a purtat zi si noapte un corset. Astfel, de la dimensiunea de 64 de cm, talia ei masoara acum numai 40.
Valeria Lukyanova, o tânăra în vârstă de 21 de ani din Ucraina, a devenit cunoscută în întreaga lume graţie înfăţişării sale asemănătoare cu cea a păpuşilor Barbie.
Mikel Ruffinelli (39 de ani, din Los Angeles) este posesoarea celor mai mari şolduri din lume, cu o circumferinţă de 2,40 de metri
Yaya Han este designer de costume, model și cosplayer având o experiență de peste 17 ani. Până în 2014 ea a făcut peste 250 costume ale unor personaje din animații japoneze, benzi desenate, jocuri video, sci-fi și propriile desene.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata