Topul celor mai tari cazaturi cu grasuti si grasute. Au ajuns la pamant in cateva secunde:)))

Românii sunt cei mai slabi europeni, potrivit celui mai recent raport dat publicităţii de Eurostat . Studiul arată că România se situează pe ultimul loc în topul obezităţii, înregistrând cel mai scăzut procent de oameni graşi din UE.

Femeile din Marea Britanie sunt cele mai grase din Europa. Statistica arată că un sfert dintre acestea sunt obeze, cifră ce situează Regatul Unit pe primul loc în UE în ceea ce priveşte obezitatea. Bărbaţii din această ţară se situează pe locul doi în topul excesului de kilograme, ei fiind depăşiţi de locuitorii Maltei cu 2,6 procente.

În acest raport Eurostat au fost analizate datele înregistrate de19 dintre statele membre ale Uniunii Europene în perioada 2008-2009.

Rezultatele acestei cercetări arată că în Europa rata obezităţii variază în cazul femeilor între 8% din totalul populaţiei, în România, şi 23,9% în Marea Britanie. În cazul bărbaţilor, rata obezităţii variază între 7,6% în România şi 24,7% în Malta. Mai mult, datele arată că Europa are o rată de obezitate mai scăzută decât cea înregistrată în Statele Unite ale Americii, unde 26,8% dintre femei şi 27,6% dintre bărbaţi se confruntau cu această problemă în 2009.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata