Toti au fost in delir dupa reprezentatia acestei fetite de 13 ani

Courtney Hadwin este o fetiţă în vârstă de 13 ani, care a uimit atât juriul cât şi publicul din sală cu interpretarea originală a unei piese de mare dificultate.

Dacă în timpul conversaţiei de început vocea îi tremura vizibil, mărturisind că are foarte mari emoţii, pe parcursul reprezentaţiei i-a lăsat pe toţi cei prezenţi fără cuvinte. Aşa cum singură mărturiseşte, dintre toate materiile de la şcoală cel mai mult iubeşte muzica, iar acest lucru ne este demonstrat cu prisosinţă.

Cu o voce extrem de puternică, Courtney Hadwin a dat viaţă piesei „Hard to Handle” cântată în varianta originală de Otis Redding. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca această fetiţă cu vocea caldă şi emoţionată din debutul apariţiei ei să poată atinge registre muzicale de mare dificultate.

Energia debordantă pe care a demonstrat-o pe tot parcursul reprezentaţiei sale i-a fascinat pe toţi cei prezenţi. Din culise, tatăl trăia împreună cu ea aceleaşi emoţii, însă era încrezător că talentul fiicei lui va fi remarcat.

„Nu eşti din aceasta eră”, a spus Howie Mandel după ce ascultat vocea ei incredibilă. Ca recunoaştere a talentului ei vocal de excepţie, acesta a apăsat butonul auriu care a propulsat-o direct în semifinalele concursului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata